NASZ ZESPÓŁ

Zarząd Fundacji “W Sercu Matki”

Maria Pietrzak – prezes Fundacji

Szczęśliwa żona i mama czworga dzieci. Dr nauk ekonomicznychw zakresie nauk o zarządzaniu, adiunkt w Instytucie Zarządzania Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, organizatorka spotkań, warsztatów
i konferencji dla matek, głęboko przejęta przesłaniem przypowieści
o talentach poczuła się powołana do pomocy innym w rozwoju ich potencjału, by więcej ludzi odkryło własną drogę i radowało się pełnią życia.

Marta Ząbkowska – wiceprezes Fundacji

Szczęśliwa żona i mama trojga dzieci. Absolwentka Akademii Sztuk Pięknych im. Władysława Strzemińskiego w Łodzi w zakresie grafiki projektowej, związana z fotografią i rysunkiem. Za słowami Psalmu 1 troszczy się o pomnażanie talentów własnych i innych ludzi tak, aby wydały owoc „w swoim czasie”.

Rada Fundacji “W Sercu Matki”

MONIKA PRZYBYLIK

IZABELA KARASZEWSKA

AGNIESZKA KWIATKOWSKA

KATARZYNA KORCZYŃSKA

ALICJA PIMPICKA

KATARZYNA DUDA-GROMADA

DOROTA WITCZAK

Współpracownicy Fundacji “W Sercu Matki”

AGNIESZKA SYSIK

Szczęśliwa żona i mama czworga dzieci. Pedagog zdolności, przez wiele lat związana
z warszawskim samorządem, koordynatorka warsztatów dla samorządowych młodzieży, współorganizatorka spotkań
i rekolekcji ewangelizacyjnych. Pasją życia jest kontakt z drugim człowiekiem szczególnie poprzez rozmowę i odnajdowanie nadziei
w sytuacjach, które wydają się być bez wyjścia.

Anna Pełka

ANNA PEŁKA

Z zawodu muzykolog, pracownik Narodowego Instytutu Fryderyka Chopina w Warszawie. Organizuje wydarzenia związane z projektem “Motyl na karuzeli”.

MAŁGORZATA BALCEREK

Żona i mama dwójki dzieci. Absolwentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, aktualnie spełniająca się w ognisku domowym. Za Psalmem 127 codziennie powtarza sobie i codziennie od nowa uczy się tej prawdy, że “jeżeli Pan domu nie zbuduje, na próżno trudzą się ci, którzy go wznoszą”. W Fundacji “W Sercu Matki” Małgorzata zajmuje się administrowaniem bazą danych oraz koordynacją spraw finansowych.

ALEKSANDRA RESZTIK-WESOŁOWSKA

Szczęśliwa żona i mama dwójki dzieci. Śpiewaczka, sopran koloraturowy, doktor sztuk muzycznych, pedagog, menedżer kultury. Występowała na wielu prestiżowych scenach w kraju i za granicą.
W Fundacji “W Sercu Matki” pomaga rozwijać talenty wokalne w ramach zajęć emisji głosu. Jest pomysłodawczynią, koordynatorem i wykonawczynią projektu “Motyl na karuzeli”.

MILENA DZWONNIK

Absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego na kierunkach Ekonomia oraz Zarządzanie, obecnie studentka ostatniego roku “Globalnego Biznesu” na SGH. Prywatnie miłośniczka wszystkiego, co kreatywne,
a szczególnie rękodzieła. Praca z ludźmi to dla Mileny źródło największej satysfakcji.
W Fundacji pełni rolę specjalisty ds. marketingu, zarządza stroną internetową oraz koordynuje projekt “Giełda Pracy”.

NICOLAS SITKO

Student ostatniego roku na kierunku “Zarządzanie projektami” w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie. Od lat szkolnych poprzez studia zaangażowany w pracę wolontariacką w różnych projektach. Najlepszą nagrodą dla Nicolasa, za czas
i energię poświęcone pomocy innym, jest satysfakcja z korzyści osoby, która taką pomoc uzyskała.

ANNA CIBOROWSKA

MONIKA PODGÓRSKA

EWA BORODZIK

EWA CZECH

MARTA SZELIGA

MONIKA KUŚNIERZ

KAROLINA ŚWIRSKA-CZAŁBOWSKA

PAULINA CHMURSKA

KAMILA SZYMAŃSKA

ANNA CHMIELEWSKA

RYSZARD ZĄBKOWSKI

Dołącz do nas!

Czujesz, że odkrywanie, wspieranie i pomnażanie talentów to Twoje powołanie?
Skontaktuj się z nami, aby dołączyć do zespołu Fundacji “W Sercu Matki”.

159 wyświetleń,  9 dzisiaj