TELEFONICZNA PORADA PSYCHOLOGICZNA

W odpowiedzi na potrzebę dzielenia się radościami, ale przede wszystkim trudnościami życia codziennego,
Fundacja “W Sercu Matki” rozpoczęła współpracę z psychologiem – Moniką Snycerską-Łapińską,
która poprowadzi telefoniczne konsultacje psychologiczne.

Konsultacje prowadzone są od poniedziałku do piątku, w godzinach 10.00-14.00, według zapisów, które ustalane są:
telefonicznie pod numerem: 789 455 823 (tel. Fundacji “W Sercu Matki”), mailowo  fundacjawsercumatki@fundacjawsercumatki.pl
lub poprzez wypełnienie formularza dostępny na dole strony lub pod linkiem: https://forms.gle/vsxDDRJiFs7fUxJC6.
Koszt jednej godziny konsultacji to 50 zł.

Konsultacje prowadzone są
od poniedziałku do piątku

W godzinach 10:00 – 14:00,
a jedna konsultacja trwa godzinę

Koszt jednej godziny konsultacji
to 50 zł.

ZAPISY TELEFONICZNE:

ZAPISY PRZEZ MAILA:
fundacjawsercumatki@fundacjawsercumatki.pl

ZAPISY PRZEZ FORMULARZ:
Formularz znajduje się poniżej oraz pod linkiem: https://forms.gle/vsxDDRJiFs7fUxJC6.

KILKA SŁÓW OD OSOBY PROWADZĄCEJ KONSULTACJE

Drogie mamy!

Witam Was serdecznie, wychodzę do Was z propozycją telefonicznego towarzyszenia Wam w radościach i troskach codzienności. Znam dobrze wszelkie trudy jakie niesie za sobą szarość dnia, doskonale czuję także szczęście jakie daje życie rodzinne. Bywają takie sytuacje, w których czujesz się samotna i nie masz się z kim podzielić tym wszystkim chcesz porozmawiać, być zrozumiana, wysłuchana. Bywa tak, że nikt nie ma czasu by z Tobą pomówić. Jeśli chcesz możesz do mnie zadzwonić, chętnie wysłucham wszystkich spraw, o których chciałabyś opowiedzieć. Podzielę się z Tobą swoim doświadczeniem. Przejdę z Tobą przez trudne sytuacje życiowe.

Mam na imię Monika, na co dzień zajmuje się swoją pięcioletnią córeczką Ulą, co daje mi bardzo wiele radości. Wiele uczę się dzięki niej, poznaję coraz bardziej siebie, a obecność dziecka w moim życiu kształtuje mój charakter.  Nie zawsze jest jednak łatwo, dlatego cenię sobie wsparcie innych ludzi. Moje życiowe doświadczenie wzbogacone jest wiedzą psychologiczną zdobytą na studiach magisterskich Uniwersytetu Warszawskiego oraz kilkuletnią pracą w tym zawodzie. Kontakt z ludźmi bardzo mnie ubogaca, a jednocześnie cieszę się gdy ludzie podczas rozmów odkrywają możliwości, które pozwalają im przeprowadzać konstruktywne zmiany w swoim życiu.

Monika Snycerska-Łapińska – psycholog

Jako Fundacja pragniemy zapewnić wszystkim zainteresowanym możliwość korzystania z telefonicznych porad psychologicznych,
także tym osobom, dla których powyższy koszt byłby za trudny do udźwignięcia.
Prosimy o wsparcie Telefonicznych Porad Psychologicznych poprzez przekazywanie darowizn na ten cel na konto Fundacji  “W Sercu Matki”.

Numer konta: 18 1140 2004 0000 3102 7913 9412
W tytule przelewu: Darowizna na Telefoniczne Porady Psychologiczne

WPROWADŹ PONIŻEJ KWOTĘ, JAKĄ CHCESZ WESPRZEĆ DZIAŁANIA FUNDACJI
(KWOTA MA AUTOMATYCZNIE PRZYPISANĄ WALUTĘ PLN)